Simpozionul “Europe: Building Trust” al forţelor pentru operaţii speciale

Ministrul apărării naţionale, Mihai Fifor, şi şeful Statului Major General, generalul Nicolae Ciucă, vor participa la Simpozionul forţelor pentru operaţii speciale cu tema “Europe: Building Trust”, organizat de Fundaţia Global Special Operations Forces (Global SOF) în parteneriat cu Ministerul Apărării Naţionale, în zilele de 27 şi 28 septembrie, la Hotelul „JW Marriott” din București.

Evenimentul, care se desfășoară pentru a doua oară în Europa, îşi propune crearea unei comunităţi formată din factori de decizie politico-militari, specialişti militari şi operatori economici care să promoveze şi să contribuie la o mai bună înţelegere a rolului şi importanţei forţelor pentru operaţii speciale în noul context internaţional de securitate.

Totodată, activitatea reprezintă o oportunitate pentru creşterea vizibilităţii şi promovarea imaginii Armatei României şi a structurilor de forţe pentru operaţii speciale, atât pe plan naţional cât şi internaţional.

În cadrul simpozionului, va fi organizată şi o expoziţie de tehnică militară specifică forţelor pentru operaţii speciale, la care şi-au anunţat participarea peste 24 de companii private din domeniu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

More Articles Like This