Și clujenii mai fură curent: unii sunt deranjați de vecinii care fac duș noaptea și scapă săpunul în cadă :)

Dușul a devenit indezirabil într-un bloc din Cluj, dacă are loc între orele 23 și 24. Un anunț absolut inedit pus de administrație a provocat reacții diverse printre locatari, scrie stirileprotv.ro

Și clujenii mai fură curent: unii sunt deranjați de vecinii care fac duș noaptea și scapă săpunul în cadă 🙂

Administratorul unui bloc din Cluj-Napoca este deranjat că un locatar face duș între orele 23.00 și 24.00, și se produc zgomote care deranjează liniștea celorlalte persoane din imobil, arată publicația Știri de Cluj.

Vă reamintim că trăim într-un imobil comun și avem obligația de a ne respecta reciproc. Folosirea dușului și a robinetelor la intensitate maximă, însoțită de trântirea săpunului și a flacoanelor de șampon în cadă, produce un zgomot insuportabil, care se propagă cu ușurință prin intermediul conductelor de scurgere, tulburând odihna vecinilor.

Potrivit legii, ”tulburarea liniştii locatarilor între orele 22:00-8:00 şi 13:00-14:00 – de către orice persoană – prin producerea de zgomote, larmă sau prin folosirea oricărui aparat, obiect ori instrument muzical la intensitate mare”, este interzisă!

Dincolo de paragrafele de lege. bunul simţ ne obliga la un comportament decent şi la respectarea celor din jur. Libertatea fiecăruia se termină unde începe libertatea celorlalți”, scrie pe afișul ce le aduce aminte unora de regimul dictatorial, arată publicația Știri de Cluj.

Doamne ferește! Dacă lucrează cineva tura 2 la bucătăria unui restaurant, de exemplu, trebuie sa stea cu miros de ceapă călită până dimineață la 7. Sigur nu face nimeni dus la ora 23 de nebun…”, a comentat un clujean pe un grup public de Facebook.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

More Articles Like This