fbpx
9.6 C
București
miercuri, martie 22, 2023

Secția Obstetrică-Ginecologie din cadrul Spitalul Municipal Turda are cei mai buni medici specialiști, coordonați de șeful de secție, Dr. Mahmoud Alajmi

Trebuie citit

- Publicitate -

Secția Obstetrică-Ginecologie din cadrul Spitalul Municipal Turda are cei mai buni medici specialiști și aparatura medicală pentru viitoarele mămici și paciente cu diverse patologii ginecologice, transmit reprezentanții Primăriei Turda.

Secția Obstetrică-Ginecologie din cadrul Spitalul Municipal Turda are cei mai buni medici specialiști, fiind coordonați de șeful de secție, Dr. Mahmoud Alajmi


La secția de Obstetrică- Ginecologie veți fi întâmpinați de o echipă tânără, dinamică, cu experiența necesară pentru a trata diverse afecțiuni sau pentru consultații de rutină.


👨‍⚕Șeful secției de obstetrică-ginecologie, domnul doctor Alajmi Mahmoud este medicul primar care coordonează activitatea întregii echipe. Un medic dedicat, specializat în obstetrică-ginecologie, descris de paciente ca fiind un profesionist care oferă tot suportul în actul medical.


Totodată, tratamentele ginecologice și obstetricale sunt oferite într-o manieră profesionistă și cu multă empatie de către medicii din această secție: doamna doctor Giurgea Lucia – medic primar; domnul doctor Ciprian Hălmăgean- medic primar, domnul doctor Costin Radu Lucian- medic primar, domnul doctor Gross Bogdan- medic specialist Obstetrică-Ginecologie și doamna doctor Rusan Octavia Sabina – medic primar Pediatrie din cadrul compartimentului de neonatologie.


Cu acest prilej, vă informăm că în cadrul Spitalului Municipal Turda, cu bilet de trimitere de la medicul de familie, puteți efectua screening-ul cancerului de col uterin (Babes Papanicolau, HPV).


Pentru ca actul medical să se desfășoare în cele mai bune condiții s-a efectuat modernizarea completă a secției de Obstetrică-Ginecologie. Astfel, au fost realizate următoarele lucrări:
👉s-a renovat podeaua cu rășină epoxidică a întregii secții
👉au fost igienizate toate grupurile sanitare
👉a fost achiziționat mobilier nou pentru depozitarea lenjeriei curate și a materialelor sanitare.
👉sala de operatii destinată intervențiilor chirurgicale obstetricale și ginecologice a fost renovată și dotată cu o masă de operatii și o lampă scilitică modernă.
👉a fost achiziționat un ecograf performant, două monitoare de funcții vitale și un cardiograf nou pentru monitorizarea gravidelor.


Anul acesta, cu sprijinul ROTARACT Turda, secția a fost dotată cu două mese ginecologice electrice, mobilier nou pentru depozitarea medicamentelor, a fost înlocuit întregul instrumentar pentru mici interventii ginecologice și pentru sala de nașteri.


Întregul sistem de iluminat a fost modernizat fiind montate plafoniere LED. De asemenea, saloanele și sălile de tratamente au fost recent igienizate complet.

Vezi mai multe imagini AICI!

Citeste si> Vești bune: Din această săptămână se va putea circula integral pe lotul 2 al autostrăzii A10 Sebeș-Turda

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -
- Publicitate AEM Timisoara -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -spot_img

Ultimele articole