Se văd roadele muncii depuse de Primarul Dorin Lojigan la Câmpia Turzii! Se înființează primul serviciu de înmatriculări auto din municipiu!

Primarul din Câmpia Turzii, domnul Dorin Lojigan, a declarat azi într-o conferință de presă că în urma protocolului de cooperare încheiat între Instituția Prefectului Județului Cluj, Inspectoratul de Poliție Județean Cluj și Municipiul Câmpia Turzii, la Câmpia Turzii se vor putea elibera pașapoarte și se vor putea înmatricula autovehicule! De asemenea va fi înființat și un ghiseu pentru eliberarea cazierelor judiciar.

Crearea unor astfel de puncte de lucru reprezintă un pas extrem de important pentru Câmpia Turzii și localitățile arondate, întrucât cetățenii nu mai trebuie să facă un drum de Cluj pentru obținerea acestor documente.

“Vestea mare este că în baza protocolului de cooperare încheiat între Municipiul Câmpia Turzii și  Instituția Prefectului Judeţului Cluj și a Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, în cadrul noului sediu al poliției se va deschide un punct de lucru al serviciului public comunitar regim premise și înmatriculare autovehicule, un punct de lucru pentru eliberarea pașapoartelor și un punct de lucru pentru eliberarea cazierelor” a declarat Dorin Lojigan.

Această realizare, plus noile locuri de muncă aduse în municipiu pe această cale, sunt rodul muncii depuse, negocierilor și inițiativei Primarului Dorin Lojigan, toate venind în sprijinul comunității pe care o reprezintă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

More Articles Like This