fbpx
-3.4 C
București
joi, februarie 9, 2023

Se SCUMPESC cursele de TAXI la Cluj-Napoca. Vezi noile tarife!

Trebuie citit

- Publicitate -

Clujenii vor plăti mai mult pentru o cursă cu taxiul în „orașul de cinci stele”. Municipalitatea a stabilit deja noile tarife, scrie stiridecluj.ro

Consilierii Loclai au aprobat noile tarife în ședința de marți, 27 decembrie 2022, după ce ultima oară când prețurile au fost ajustate în aprilie.  Atunci au crescut de la 2,95 lei/km la 3,11 lei/km pe timp de zi și de la 3,25 lei/km la 3,43 lei/km pe timp de noapte. Înainte de această ultimă majorare din primăvară, municipalitatea a majorat tarifele pentru taxi îniante de pandemie, în 2019.

Se SCUMPESC cursele de TAXI la Cluj-Napoca. Vezi noile tarife!

Taximetriștii vor mărirea tarifelor de transport

Taximetriștii au obținut ce au vrut, iar cursa umrează să coste mai mult după ce majorarea se va aplica, abian după e proiectul de hotărâre va trece de Consiliul Local. 

Conform noilor prevederi publicate pe site-ul primăriei în urma ședinței de Consiliul Local, „Comisia de prețuri a avizat favorabil modificarea tarifelor existente de la 3,11 lei/km (inclusiv TVA), la 4,05 lei/km (inclusiv TVA) pentru tariful de zi și de 3,43 lei/km (inclusiv TVA) la 4,75 lei/km, (inclusiv TVA) pentru tariful de noapte”.  

Scumpirile din ultimul timp i-au făcut pe taximetriștii clujeni să ceară Primăriei ajustarea tarifelor. Conform Asociației de Monitorizare Taxi Transilvania, taximetriștii cer majorarea tarifelor la  4,05 lei/km/ timp de zi, de la 3,11 lei/km și la 5,25 lei/km pe timp de noapte.  Asociațiile de taxi din Cluj-Napoca au făcut demersuri chiar din luna octombrie a acestuai an către autorități cu privire la majorarea tarifelor de taxi, în condițiile scumpirii carburanților, dar și a creșterii inflației. 

Citeste si: Cluj-Napoca: 27 autorizații noi de TAXI pentru autovehicule electrice

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -
- Publicitate AEM Timisoara -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -spot_img

Ultimele articole