SE CONTUREAZĂ NUMELE ECHIPELOR PARTICIPANTE LA „CUPA MONDIALĂ DE FOTBAL 2018” DIN RUSIA

Marti seara s-au incheiat meciurile din grupele preliminare pentru calificarea la Cupa Mondiala ce se va desfasura in 2018 in Rusia, in zona Europei si Americii de Sud.

Fortele fotbalului mondial si-au desemnat reprezentantele la evenimentul major ce va avea loc anul viitor. Europa fotbalistica va trimite in Rusia echipele nationale care au castigat grupele preliminare. Acestea sunt : Franta, Portugalia, Germania, Serbia, Polonia, Anglia, Belgia si Islanda. Rusia va participa de drept ca tara organizatoare. Cele mai bune echipe clasate pe locul doi in grupe vor disputa un meci de baraj care va desemna inca patru echipe europene care vor merge la Cupa Mondiala. Acestea se vor alege dintre Croatia, Danemarca, Elvetia, Suedia, Italia, Irlanda, Grecia si Irlanda de Nord.Din pacate , Romania a ratat si acest prilej de a se prezenta in lumea mare a fotbalului, din care nu mai face parte de doua decenii, dupa o prestatie lamentabila in grupele preliminarii unde a treminat a patra , dupa Polonia, Danemarca si Muntenegru.

In America de Sud s-au calificat direct  nationalele Braziliei, Uruguay, Argentinei si Columbiei. Argentina s-a calificat dramatic dupa victoria din ultima etapa pe terenul Ecuadorului cu 3-1. Messi a inscris toate cele trei goluri ale argentinienilor. Peru va juca un meci de baraj pentru a putea participa la Cupa Mondiala. Surpriza neplacuta a oferit-o selectionata statului Chile care a pierdut calificarea la golaveraj.

 

Șerban Rădulescu

Corespondent Sport ABC News Transilvania

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

More Articles Like This