fbpx
0.5 C
București
sâmbătă, ianuarie 28, 2023

Scandal monstru la o nuntă din Cluj: Un bărbat a scos arma și a tras două focuri!

Trebuie citit

- Publicitate -

Scandal de proporţii la o nuntă din Cluj! Mai mulţi nuntaşi au început să se certe, iar la un moment dat, scos din fire, unul dintre nuntaşi, în vârstă de 28 de ani, a scos un pistol cu aer comprimat şi i-a ameninţat pe ceilalţi. Ba chiar a tras şi două focuri de armă.

Scandal monstru la o nuntă din Cluj: Un bărbat a scos arma și a tras două focuri!

În noaptea dintre sâmbătă spre duminică a avut loc o nuntă în Florești, la care s-a pornit un scandal monstru. În timpul conflictului, un bărbat a scos un pistol cu care i-a amenințat pe ceilalți nuntași și a tras două focuri. Din fericire, pistolul era unul de tip Airsoft, însă nuntașii nu știau acest lucru și s-a creat panica.

La data de 11 septembrie a.c., în jurul orei 04.15, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați cu privire la o altercație care a avut loc între mai multe persoane, la o sală de evenimente din municipiu, unde un bărbat ar fi amenințat și utilizat o armă neletală și nesupusă autorizării, de tip Airsoft.
 
La scurt timp de la sesizare, polițiștii au identificat persoana în cauză, față de aceasta fiind dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore. În urma incidentului nu au fost persoane rănite.
 
Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că în timpul evenimentului privat, în curtea exterioară a spațiului respectiv, ar fi fost un conflict spontan între participanți, iar un bărbat, în vârstă de 28 de ani, din comuna Florești ar fi amenințat celelalte persoane cu un pistol tip Airsoft, iar apoi ar fi tras două focuri.

Ulterior, acesta ar fi părăsit locația cu un autoturism, alături de alte două persoane, fiind identificat la scurt timp de polițiști.
 
Față de persoana în cauză s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanței de judecată, cu propuneri legale.
 
În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice și amenințare, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.
 
Totodată, în cadrul verificărilor demarate, s-a stabilit că la incident ar fi participat încă un bărbat, fiind continuate activitățile investigative, în vederea depistării și luării măsurilor legale și față de acesta.

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -
- Publicitate AEM Timisoara -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -spot_img

Ultimele articole