SBA Flex: Olanda-o piață de muncă acum la îndemâna românilor

0
628

Din această primăvară, românii interesați să lucreze în Olanda în logistică, agricultură, producția și prelucrarea cărnii sau fabricarea produselor din metal și lemn o pot face mult mai simplu prin intermediul agenției olandeze de muncă SBA Flex.

Cu o experiență de peste 20 de ani în Olanda și Polonia, echipa SBA Flex va deschide, la începutul lunii mai, un birou de recrutare și selecție și în România, în București. La sediul SBA Flex din Olanda lucrează 25 de persoane, iar la cele patru birouri din Polonia, 12.

În acest moment, SBA Flex are peste 800 de angajați străini care lucrează pentru companii din Olanda (80% polonezi, 10% români, 10% din țările baltice), în domenii precum logistică, producție în diverse ramuri ale industriei și agricultură.

 Pentru anul 2017, SBA Flex are în plan recrutarea a cel puțin 150 de români pentru companii din Olanda.

Totodată, pentru a facilita integrarea angajaților străini, compania pune la dispoziția acestora cazare contracost, în apropierea locului de muncă, precum și biciclete pentru transport.

 SBA Flex plănuiește să crească cifra de afaceri cu cel puțin 20% pe an. Pentru a susține această strategie, pentru implantarea din România, compania va demara și o campanie de comunicare ce va include atât acțiuni în Social Media și mediul online, cât și o strategie radio la nivel național.

Anul trecut am avut o creștere de 27%. Ne dorim să păstrăm acest ritm de creștere, de aceea ne concentrăm atât pe nevoile clienților noștri, cât și pe cele ale candidaților. Am început o campanie de digitalizare a proceselor interne, astfel încât să răspundem mult mai rapid la solicitările clienților noștri. De exemplu, pentru recrutarea din România, explorăm și alte canale decât cele clasice, precum Facebook, radio sau forumuri. Numărul românilor care lucrează în Olanda, prin intermediul SBA Flex, este de 150. Mulți dintre aceștia sunt fluenți în limba engleză”,a spus Roland van den Brand, General Manager al SBA Flex, despre strategia de creștere a companiei în țările în care activează.

Decizia de a înființa un birou și în România vine ca o mișcare firească, în contextul în care compania recrutează de câțiva ani de pe piața românească. În plus, nivelul de calificare al candidaților români este unul ridicat, ceea ce îi face atrăgători pentru angajatorii olandezi și nu numai.

 

Despre SBA Flex

Înființată în 1997, SBA Flex este o agenție de muncă temporară, cu sediul în Tilburg, specializată în plasarea în Olanda a forței de muncă din estul Europei. Compania este prezentă de peste 15 ani în Polonia, iar din mai 2017 și în România, la București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.