Săptămâna prevenirii criminalității, la Turda

Ieri a fost ziua activităților menite să prevină furturile și înșelăciunile, în cadrul proiectului Săptămâna prevenirii criminalităţii.

Poliţiştii au organizat acţiuni în gări, piețe, zone publice aglomerate, la blocurile de locuințe, precum şi în şcoli.

 

Activitățile preventive organizate în Săptămâna Prevenirii Criminalității s-au pliat în jurul temei specifice stabilite – prevenirea infracţiunilor contra patrimoniului.

În cadrul acţiunilor derulate, poliţiştii au interacționat cu oamenii şi le-au transmis sfaturi utile pentru a nu cădea victime infracțiunilor de furt din locuință.

Cetăţenii au fost informaţi cu privire la consecințele unui comportament neglijent, despre cum să își protejeze bunurile personale în spațiile publice aglomerate, punând accent pe importanța propriei atitudini în prevenirea infracțiunilor de furt.

Sute de materiale informativ-preventive, realizate în cadrul Campaniei preventive  „Hoți sunt creativi, fii preventiv!”, au fost distribuite.

La Turda, poliţiştii au avut întâlniri cu elevii în care au discutat despre măsurile de autoprotecţie pe care trebuie să şi le însuşească, fiind organizată şi o prezentare de tehnică a poliţiştilor de la acţiuni speciale, criminalistică şi rutieră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

More Articles Like This