Sancțiuni pentru viteză și permise reținute de către polițiștii mureșeni

Aproape 350 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate de polițiștii mureşeni pe parcursul unei acțiuni de trei zile, care a urmărit prevenirea evenimentelor rutiere produse pe fondul vitezei excesive și depășirilor interzise.

În perioada 23 – 25 iunie a.c., polițiștii rutieri au acționat şi la nivelul judeţului Mureş, sub coordonarea Direcției Rutiere, pentru prevenirea evenimentelor rutiere produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză și a normelor privind depășirea.

Astfel, polițiștii au aplicat 346 de sancțiuni contravenționale, 342 dintre acestea fiind prevăzute de Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 195 din 2002, privind circulaţia pe drumurile publice, iar 4 sunt prevăzute de alte acte normative.

De asemenea, au fost reținute 46 de permise de conducere și 11 certificate de înmatriculare și au fost constatate 8 infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice.

Pe parcursul acțiunii, polițiștii au folosit 8 aparate radar, 206 dintre sancțiuni fiind aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză. În 8 cazuri, permisele de conducere au fost reținute pentru depășirea cu mai mult de 50 km/h a vitezei maxime admise.

Pentru nerespectarea normelor legale privind efectuarea depășiri, polițiștii au aplicat 24 de sancțiuni contravenționale

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

More Articles Like This