Salina Turda pe Locul 2 național în Topul Firmelor din România

Salina Turda premiată în cadrul Galei TNF 2017.

Topul Național al Firmelor, organizat în exclusivitate de Camera de Comerț și Industriei a României, este un reper pentru mediul de afaceri, un clasament al celor mai competitive firme din România. Ca în orice alt domeniu, și în sectorul economic performanța trebuie recunoscută, iar succesul recompensat! Rezultatele consemnate de Topul Național al Firmelor reflectă nivelul de creștere economică din țara noastră și totodată oglindesc extinderea companiilor românești pe piața internațională.

Ediția a XXIV-a din 2017 a Topului Național al Firmelor clasează pe primele 10 locuri (1-10) la nivel naţional 12377 companii – operatori economici din diferite sectoare de activitate: peste 4.300 din industrie, peste 3.400 din servicii, circa 2.600 din comerț, 309 din turism, 462 din cercetare-dezvoltare și high-tech, 633 din agricultură, silvicultură și pescuit și 592 din construcții. Cele 12377 companii însumează un total de cifră de afaceri de aproape 150 mld Euro, un profit din exploatare de circa 12, 5 mld Euro și 1.346.664 de salariați.

Joi, 9 noiembrie 2017, în cadrul Galei, Salina Turda a primit Premiul National, locul 2 la categoria Servicii, în cadrul Topului Național al Firmelor.

,,Sunt onorata sa ne regasim din nou alaturi de cele mai performante companii din Romania.
Este rezultatul unei munci in echipa si a sustinerii reale din parte Primariei Turda si a Consiliului Local.
Distinctiile primite in cadrul galei, atat prin metodologia de evaluare folosita, cat si prin prestigiul CCIR ofera credibilitate internationala pentru orice companie din Romania.”, a transmis Directorul SC Salina Turda, Maria Simona Baciu.

Sursa: http://www.inturda.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

More Articles Like This