fbpx
1 C
București
sâmbătă, februarie 4, 2023

Român condamnat la ÎNCHISOARE pentru că a dat o palmă peste fund unei doamne

Trebuie citit

- Publicitate -

Un bărbat care a lovit o femeie cu palma peste posterior a fost condamnat la 10 luni de închisoare cu executare. Fapta s-a petrecut în Suceava, la mijlocul anului 2021, iar magistrații au considerat că individul, condamnat anterior de două ori pentru săvârșirea unor infracțiuni de viol, trebuie să meargă după gratii. Victima este Nina Smart, o activistă care promovează educarea fetelor și a femeilor peste tot în lume, fiica unei pictorițe din Suceava și a unui diplomat african, informează Observatornews.

Român condamnat la ÎNCHISOARE pentru că a dat o palmă peste fund unei doamne

Incidentul s-a petrecut în dupa-amiaza zilei de 28 iunie 2021. Mai multe femei, printre care și Nina Smart, au fost abordate pe stradă de un necunoscut, care a fost ulterior identificat ca Viorel Lupu, din județul Neamț. Individul, în vârstă de 46 de ani, a făcut o serie de comentarii jignitoare, după care a lovit-o peste posterior pe Nina Smart.

Victima a spus că a fost lovită atât de tare încât a resimţit durerea zile întregi. Incidentul a avut loc în 2021, în centrul oraşului Suceava, iar gestul a fost urmat de o serie de expresii cu conotaţii sexuale.

Înregistrările video au confirmat povestea femeii. Totodată, individul va trebui să achite femeii suma de 7.500 lei cu titlul de despăgubiri morale.

Decizia magistraților suceveni nu este definitivă.

Agresorul a mai fost condamnat de două ori, pentru viol. 

Viorel Lupu a fost trimis în judecată pentru două infracțiuni: loviri sau alte violențe și tulburarea liniștii și ordinii publice. Acesta a recunoscut fapta, însă ulterior nu s-a mai prezentat în fața instanței de judecată, deși fusese citat legal.

Magistrații suceveni l-au condamnat la 9 luni de închisoare pentru loviri și alte violențe, respectiv 3 luni de închisoare pentru tulburarea liniștii și ordinii publice. Pedeapsa finală este de 10 luni de închisoare (pedeapsa cea mai mare, plus o treime din cealaltă).

Nina Smart a cerut și despăgubiri morale de 10.000 de lei, respectiv daune civile de 1.000 de lei. Instanța a admis despăgubiri de 7.500 de lei pentru acoperirea prejudiciilor morale cauzate prin atingerea adusă integrității fizice și psihice şi a respins restul pretențiilor civile ca neîntemeiate.

Femeia care a fost victima acestui act de hărțuire, crede că soluția este una normală și le îndeamnă pe femei să-și apere drepturile pe care le au, indiferent de tipul de agresiune.

Citeste si: ÎNCHISOARE pentru persoanele care întrețin relații intime în afara căsătoriei?! Prima țară care introduce o astfel de lege

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -
- Publicitate AEM Timisoara -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -spot_img

Ultimele articole