Proiectul de construire a Centrului Multifuncțional din Turda se apropie de finalizare

0
153

Proiectul de construire și amenajare a centrului multifuncțional din Parcul Central se apropie cu pași repezi de finalizare, iar rezultatele sunt uimitoare, anunță primăria municipiului Turda.

Patinoarul artificial este aproape finalizat, se lucrează acum la sistemul de iluminare nocturnă.

Curând vom avea patinoar disponibil tot timpul anului în Parcul Central! Proiectul de construire și amenajare a centrului multifuncțional din Parcul Central se apropie cu pași repezi de finalizare, iar rezultatele sunt uimitoare.

Patinoarul a fost montat cu succes, iar în prezent se lucrează la amenajarea aleilor exterioare și pregătirea terenului pentru pavare. Acest spațiu va fi nu doar funcțional, ci și frumos amenajat. De asemenea, se lucrează la montarea detaliilor finale ale pergolelor aducând o notă de eleganță și umbra necesară pentru momentele de relaxare în aer liber.

Zilele acestea se montează gazonul în spațiile verzi amenajate, se montează tartanul la locurile de joacă și se fac ultimele finisaje la rețeaua electrică.

În continuare, se va completa mobilierul urban din zona exterioară de agrement iar interiorul celor două clădiri se va mobila complet cu dotările necesare.

Această zonă a fost transformată în totalitate și în scurt timp va deveni o locație modernă de relaxare și distracție pentru comunitatea turdeană.

Echipat cu facilități moderne și dotări adaptate nevoilor copiilor, Centrul Multifuncțional va oferi o varietate de opțiuni de divertisment și activități recreative pentru întreaga familie, în special pentru cei mici. Micuții se vor putea juca în siguranță, într-un mod creativ prin intermediul diverselor amenajări educative.

VEZI IMAGINI AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.