fbpx
16.1 C
București
marți, martie 21, 2023

Procurorul-șef al DNA: NU există un dosar pe numele lui Marcel Ciolacu!

Trebuie citit

- Publicitate -

Crin Bologa a lămurit, pentru Europa Liberă, situația privind un posibil dosar al președintelui PSD ce vizează felul cum a primit certificatul de revoluționar.

Pe măsură ce se apropie rotativa guvernamentală, în anumite cercuri lui Marcel Ciolacu i se caută ”scheleții din dulap”. Una dintre aceste piste a fost spulberată de către șeful DNA, Crin Bologa, cel care a explicat că nu există un dosar pe numele lui Marcel Ciolacu, la DNA.

„Deci, dacă avem, avem începută urmărirea penală in rem și nu avem un dosar Ciolacu. Acum, procurorul de caz știe ce face și când o să finalizeze aceste cauze”, a precizat Bologa, informează Românialiberă.

Procurorul-șef al DNA: NU există un dosar pe numele lui Marcel Ciolacu!

Șeful DNA a explicat că este un dosar mai amplu, în care mai multe persoane sunt acuzate pentru modul în care și-au obținut certficatele de revoluționar. În acest dosar, mai multe persoane au fost trimise în judecată, dar printre ele nu se află și actualul lider al PSD.

VEZI VIDEO AICI!

Citeste si: Liderul PSD Marcel Ciolacu i-a mulţumit ministrului de Interne italian, Matteo Piantedosi, unul dintre cei mai vocali avocați ai cauzei României în vederea aderării la Spațiul Schengen

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -
- Publicitate AEM Timisoara -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -spot_img

Ultimele articole