Premierul Tudose cere simplificarea procedurilor pentru absorbția fondurilor europene

Premierul Mihai Tudose a avut o întâlnire de lucru cu viceprim-ministru, ministrul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, Sevil Shhaideh, și cu ministrul delegat pentru Fonduri Europene, Rovana Plumb, după întrevederile avute la Bruxelles cu mai mulți oficiali europeni.

Șeful Executivului a cerut celor doi miniștri să pregătească, cu prioritate, până la 20 septembrie 2017, simplificarea tuturor procedurilor necesare pentru absorbția fondurilor europene.

„Voi urmări personal tot acest efort de îmbunătățire a absorbției fondurilor europene. Avem nevoie de acești bani pentru a susține creșterea economică. Miniștrii au tot sprijinul meu pentru a debloca sau accelera lucrurile, astfel încât să recuperăm întârzierile”, a subliniat prim-ministrul Mihai Tudose.

De asemenea, premierul a cerut miniștrilor Shhaideh și Plumb să se asigure că procedurile necesare pentru începerea construcției celor trei spitale regionale pot fi finalizate până la sfârșitul acestui an, astfel încât lucrările să înceapă de anul viitor, conform celor discutate și ieri la Bruxelles.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

More Articles Like This