Premierul Mihai Tudose a cerut instituțiilor să acționeze de urgență pentru salvarea vieții militarilor răniți în accidentul din Argeş

Premierul Mihai Tudose a cerut ministrului Apărării Adrian Tuțuianu, ministrului de Interne Carmen Dan și secretarului de stat din MAI Raed Arafat să acționeze de urgență, în mod coordonat, în cadrul celulei de criză, pentru salvarea vieții militarilor răniți în accidentul care a avut loc în această seară în județul Argeș.

Prim-ministrul Tudose este în permanentă legătură cu instituțiile implicate în acțiunea de salvare pentru ca Executivul să pună la dispoziție tot ce este nevoie pentru sprijinirea victimelor și a familiilor acestora.

„Solicit ministrului Sănătății să pună la dispoziția spitalelor în care vor fi internați militarii răniți toate resursele necesare pentru a fi cât mai bine ingrijiți. În această seară am cerut și ministrului Apărării Adrian Tutuianu, precum și secretarului de stat din MAI Raed Arafat, să se deplaseze la locul accidentului pentru a coordona acțiunile de salvare. Suntem alături de militarii răniți în acest cumplit accident și le dorim multă sanatate”, a precizat premierul Tudose.

De asemenea, șeful Executivului a transmis condoleanţe tuturor celor îndureraţi după această tragedie. Guvernul va oferi sprijinul necesar familiilor militarilor implicaţi în acest accident.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

More Articles Like This