fbpx
14.1 C
București
marți, martie 21, 2023

Premieră națională la Cluj-Napoca: Traseu de caiac accesibilizat pentru NEVĂZĂTORI

Trebuie citit

- Publicitate -

Premieră națională la Cluj-Napoca: Traseu de caiac accesibilizat pentru persoane nevăzătoare. Săptămâna Europeană a Sportului (23-30 septembrie) este dedicată tuturor, indiferent de condiție sau vârstă!

Premieră națională la Cluj-Napoca: Traseu de caiac accesibilizat pentru NEVĂZĂTORI


Emil Boc: Astăzi am participat la lansarea traseului de caiac accesibilizat pentru persoanele nevăzătoare, prin care acestea vor putea vâsli singure, ghidate de sunetele emise din boxele special amplasate în proximitatea lacului din Gheorgheni.


Asociația Caiac SMile împreună cu Primăria Municipiului Cluj-Napoca vin cu această
premieră cu ocazia activităților desfășurate în timpul Săptămânii Europene a Sportului, care se desfășoară la Cluj-Napoca în perioada 23-30 septembrie, sub motto-ul #BEACTIVE.


În cadrul proiectului „Caiacul, o cultură sportivă inovativă pentru tineret” sunt organizate (în perioada august – octombrie) o serie de activități sportive dedicate persoanelor cu dizabilități: caiac adaptat, pe Lacul Gheorgheni și pe Lacul Chios; baschet în Baza Sportivă Gheorgheni; tenis de masă la Clubul Sportiv Lamont și tenis de câmp la Winners Sports Club. Datorită acestui proiect, tinerii cu diferite deficiențe și dizabilități, cei proveniți din casele de copii sau din medii defavorizate din Cluj au posibilitatea să facă sport, săptămânal, alături de voluntarii Caiac SMile.


„Caiacul, o cultură sportivă inovativă pentru tineret” organizat de Asociația Club sportiv Caiac SMile este finanțat de Primăria și Consiliul local al Municipiul Cluj-Napoca cu 30.000 lei.

Citeste si: Bombă de 100 de kilograme din Al Doilea Război Mondial, găsită într-o pădure de lângă Cluj-Napoca

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -
- Publicitate AEM Timisoara -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -spot_img

Ultimele articole