fbpx
3.6 C
București
marți, ianuarie 31, 2023

Premieră în România: A fost inaugurat primul CIMITIR pentru animale de companie

Trebuie citit

- Publicitate -

Un cimitir pentru animalele de companie este funcțional, din această lună, la Codlea, chiar la intrarea în oraș, pe DN 1.

Premieră în România: A fost inaugurat primul CIMITIR pentru animale de companie

Cimitirul pune la dispoziţia celor care doresc să îşi înhumeze prietenii necuvântători locuri de veci şi servicii funerare complete, pentru câini, pisici, papagali, hamsteri, iepuri sau broaşte ţestoase.

Proprietarii spun că au venit cu această idee după ce foarte mulți brașoveni s-au plâns de faptul că nu au unde să își îngroape prietenii necuvântători.

“Proiectul vine pe o suprafață de 4.000 de metri pătrați, unde ne ies peste 4.000 de locuri de veci pentru toate tipurile de animale. Avem o gamă variată de sicrie pentru toate animalele existente de companie. Avem o sală de ceremonie, unde oamenii pot să-și ia rămas bun de la companion. Prețurile încep de la 150 de lei, în funcție de talia animalului, la care se adaugă o taxă anuală de 150 de lei cum îi spunem noi, taxă verde, adică taxă de întreținere. Locul se concesionează pe 3 ani, după care se poate reînnoi”, a spus administratorul cimitirului, Alexandru Starliciu.

Citeste si: Premieră în România: A fost inaugurat primul CIMITIR pentru animale de companie

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -
- Publicitate AEM Timisoara -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -spot_img

Ultimele articole