Potențialul turistic și cultural al județului Cluj va fi prezentat spaniolilor

Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică Cluj, serviciu de specialitate din cadrul Consiliului Județean Cluj, va participa în perioada 28 – 30 noiembrie a.c. la cea de-a XXX-a ediţie a manifestării expoziţionale IBTM World, organizată la Barcelona,  în Spania.

Aflat la o ediție aniversară, evenimentul este considerat unul dintre cele mai mari  târguri de turism din lume pe sectorul MICE – turism congresual și de evenimente. Cu peste 3.000 de expozanți și 15.500 de profesioniști din domeniu, ediția din 2017 se anunță printre cele mai interesante târguri organizate vreodată, având ca obiectiv principal reliefarea unor concepte de gândire și educație profesionistă în industria turistică.

Principalul obiectiv al participării la astfel de evenimente de profil este dorința de a face cunoscută oferta turistică, recreativă și culturală a județului Cluj, astfel încât un număr cât mai mare de turiști să aleagă Clujul ca destinație de relaxare și de petrecere a timpului liber” a declarat domnul Alin Tișe, Președintele Consiliului Județean Cluj.

Județul Cluj va fi promovat prin intermediul unei game variate de materiale turistice specifice – albume, broșuri, pliante, flyere, materiale promoționale și prin prezentarea instrumentelor digitale realizate și disponibile în scopul accesării facile a ofertei turistice a județului. Promovarea destinației – județul Cluj – prin participarea la acest eveniment este motivată și datorită existenței unei legături aeriene directe între Cluj-Napoca și Barcelona, care facilitează accesul turiștilor spanioli pentru a vizita județul nostru. În ceea ce privește publicul specialist, vor fi furnizate informații referitoare la potențialul turistic și cultural al județului în vederea dezvoltării imaginii turistice a acestuia și creării unei punți de legătură cu specialiști din domeniu. De asemenea, România este prezentă la acest eveniment prin Ministerul Turismului cu un stand național în cadrul căruia vor fi promovate destinații și produse turistice românești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

More Articles Like This