Poliția ne spune cum putem avea SIGURANŢĂ ÎN VACANŢĂ!

Pentru ca zilele libere din vacanţă să fie petrecute în siguranţă, poliţiştii mureşeni recomandă tuturor cetăţenilor să ţină cont de următoarele sfaturi:

  • Manifestaţi atenţie ridicată faţă de bunurile personale, mai ales în zonele aglomerate (ştanduri, piscine, alte locuri de relaxare întâlnite în zonele montane sau la mare)!
  • Nu vă lăsaţi bunurile nesupravegheate, în diferite zone de agrement, nici pentru o secundă! Infractorii oportunişti pot profita de neglijenţa dumneavoastră!
  • Faceţi-vă o obişnuinţă în a păstra în portmoneu doar suma de bani necesară pentru cheltuielile curente! În nici un caz, să nu păstraţi codul PIN al cardului, lângă acesta!
  • Nu postaţi pe reţelele de socializare date cu privire la programul dumneavoastră de vacanţă! Infractorii sunt prezenţi şi în mediul virtual, de unde îşi pot culege informaţiile necesare pentru săvârşirea actelor infracţionale (adresa potenţialelor victime, programul de vacanţă, etc.! Selectaţi cu grijă informaţiile pe care le postaţi online! Ţineţi cont de faptul că lumea virtuală este un spaţiu public! Aţi spune oricui unde locuiţi, unde şi când mergeţi în vacanţă, unde învaţă copilul dumneavoastră…?
  • Grăbiţi-vă încet, pentru a ajunge în siguranţă la destinaţiile dorite! Adaptaţi viteza la condiţiile de drum şi trafic! Respectaţi viteza legală de deplasare! Nu uitaţi, alcoolul ucide! Nu-l urcaţi la volan!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

More Articles Like This