Planul Roșu de Intervenție: Opt persoane rănite în urma unui accident de microbuz. Șoferul era BĂUT!

Opt persoane au fost rănite, luni după-amiază, pe centura municipiului Satu Mare, după ce un microbuz cu pasageri condus de un bărbat care consumase alcool a intrat în coliziune cu un autoturism şi s-a răsturnat, iar autorităţile au activat Planul roşu de intervenţie. 

Planul Roșu de Intervenție: Opt persoane rănite în urma unui accident de microbuz. Șoferul era BĂUT!

Potrivit unei informări de presă a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Someş” al judeţului Satu Mare, la ora 16:00 a fost activat Planul roşu de intervenţie.

„La locul intervenţiei s-a deplasat o autospecială de intervenţie cu apă şi spumă, cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare, o autospecială de primă intervenţie şi comandă, o autospecială de transport personal şi victime multiple, o ambulanţă de Terapie Intensivă Mobilă, cu medic şi o ambulanţă de prim ajutor SMURD B2 din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare. Forţele de intervenţie ajunse la locul accidentului au constatat că sunt 8 victime”, se arată în informarea menţionată de Agerpres.

Victimele nu au fost încarcerate şi sunt în stare de conştienţă, mai precizează sursa citată. Oamenii legii au constatat că șoferul microbuzului, un bărbat de 30 de ani, consumase alcool.

„În urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o concentrație de 0,08 mg/l alcool pur în aerul expirat la conducătorul microbuzului, rezultatul fiind zero la conducătorul autoturismului. Totodată, celor doi bărbați, li s-au prelevat probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, anunță Poliția Satu Mare.

Sursa:digi24.ro

Citeste si: Tânăr încarcerat după un accident groaznic lângă Mărtinești, luni dimineața

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

More Articles Like This