,,Parcul Industrial Câmpia Turzii S.A. este ocupat în totalitate!” anunță reprezentanții Primăriei

În cursul zilei de ieri, administrația locală a Municipiului Câmpia Turzii a semnat contractul pentru concesionarea ultimei parcele de teren în suprafață de 8100 mp. din Parcul Industrial Câmpia Turzii S.A.

Prin contractul semnat, S.C. CASO MECHATRONICS SRL Tîrgu Mureș care a câștigat licitația va realiza la Câmpia Turzii o investiție de peste 260.000 Euro, asigurându-se creerea unui număr de 20 locuri de muncă în prima fază, urmând ca până la sfârșitul perioadei de investiție, numărul acestora să se dubleze. Societatea din Tîrgu Mureș, cu profil industrial este specializată în fabricarea de mașini și utilaje.

Într-un singur an, echipa condusă de primarul municipiului, Dorin Nicolae LOJIGAN a reușit să populeze în totalitate cele 5,49 hectare de teren situat în Câmpia Turzii, str. Laminoriștilor nr.169. Practic, prin contractele încheiate cu cele patru societăți: S.C. Berg Banat SRL, SC Marco Plast SRL, SC Sosim Trans SRL și Caso Mechatronics Tîrgu Mureș, s-au pus bazele unor investiții de aproximativ 6 milioane de Euro în Municipiul Câmpia Turzii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

More Articles Like This