fbpx
7.2 C
București
marți, martie 21, 2023

Parcul central din Câmpia Turzii va fi schimbat radical. Vezi câteva imagini și spune-ne cum ți se pare!

Trebuie citit

- Publicitate -

Start în proiectul de reabilitare a Parcului Central „Ionel Floașiu”, a Teatrului de Vară și a Palatului Cultural „Ionel Floașiu”

Parcul central din Câmpia Turzii va fi schimbat radical. Vezi câteva imagini și spune-ne cum ți se pare!


Miercuri, 23 noiembrie 2022, constructorul va începe lucrările de îndepărtare a elementelor vegetale și de mobilier urban din Parcul Central „Ionel Floașiu”, în vederea implementării proiectului european de regenerare urbană.


Reabilitarea Parcului Central „Ionel Floașiu”, a Teatrului de Vară și a Palatului Cultural „Ionel Floașiu” este finanțată printr-un proiect european.


Arborii sănătoși vor fi relocați, în vederea conservării, iar cei care reprezintă un pericol pentru siguranța cetățenilor vor fi tăiați.


Totodată, ne bucurăm să vă anunțăm că vor demara lucrările de reabilitare a Teatrului de Vară. Prin aceste lucrări, vom putea oferi publicului o nouă experiență a spectacolelor în aer liber.


Proiectul european „Regenerare urbană prin reabilitarea Palatului Cultural „Ionel Floașiu”, a Teatrului de Vară și a Parcului Central „Ionel Floașiu” din Municipiul Câmpia Turzii” are o valoare de 23.268.969,55 lei, respectiv 4.996.021,37 Euro și este finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020.


Înțelegem faptul că aceste lucrări ar putea genera un disconfort pentru cetățenii din zonă, însă obiectivul de investiții se realizează în beneficiul întregii comunități, transmite Primarul municipiului, Dorin Lojigan.

Citeste si: Tânăr șofer din Câmpia Turzii prins beat și drogat la volan

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -
- Publicitate AEM Timisoara -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -spot_img

Ultimele articole