fbpx
9 C
București
duminică, aprilie 2, 2023

O nouă VACANȚĂ pentru elevi în februarie 2023. Perioada aleasă de Inspectoratul din Cluj pentru vacanța de schi

Trebuie citit

- Publicitate -

Copiii de grădiniţă şi elevii s-au întors în bănci miercuri, după minivacanţa de Mica Unire, iar nu după mult timp urmează vacanţa de schi din februarie 2023 a elevilor.

O nouă VACANȚĂ pentru elevi în februarie 2023. Perioada aleasă de Inspectoratul din Cluj pentru vacanța de schi

Astfel, următoarea vacanță a elevilor este în februarie, timp de o săptămână, la decizia inspectoratelor școlare județene/al municipiului București, în perioada 6-26 februarie 2023. 

În Cluj, vacanţa elevilor va fi în perioada 13-17 februarie 2023.

Există, însă, un calendar școlar pentru fiecare județ în parte, de unde elevii pot afla în ce perioadă au vacanţa din februarie.

În anul 2023, prima zi de cursuri a fost luni, 9 ianuarie, și aceasta deschide modulul 3 de cursuri. 

Acest modul are o durată diferită în fiecare județ, durată fiind decisă de inspectoratele școlare încă de anul trecut. În funcție de cum a fost poziționată vacanța de schi, din februarie, modulul 3 durează 5, 6 sau 7 săptămâni.

Când e vacanţa de schi din februarie a elevilor, în funcţie de judeţ

Concret, copiii de grădiniță, elevii și profesorii din Ilfov și Suceava au vacanță de schi între 6 și 10 februarie

Județele Argeș, Bihor, Bistrița-Năsăud, Călărași, Cluj, Dâmbovița, Gorj, Hunedoara, Teleorman și Prahova au ales vacanța de schi între zilele de 13 și 17 februarie 2023.

Județele care vor avea vacanță în 20-24 februarie sunt Alba, Arad, Bacău, Botoșani, Brașov, Brăila, Buzău, Caraș-Severin, Constanța, Covasna, Dolj, Galați, Giurgiu, Harghita, Ialomița, Iași, Mehedinți, Maramureș, Mureș, Neamț, Olt, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Timiș, Tulcea, Vaslui, Vâlcea, Vrancea.

De luni, 13 februarie, 20 sau 27 februarie 2023, elevii și profesorii se întorc la școală pentru modulul 4 care durează până pe 6 aprilie când, pentru două săptămâni, este vacanța de primăvară, în timpul căreia sunt sărbătorile pascale pentru creștini.

Citeste si: Vacanța de iarnă din februarie, pe PROGRAMARE. Elevii vor fi liberi în funcție de cum decide fiecare Inspectorat Județean – Vezi lista și motivul surprinzător pentru această decizie!

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -
- Publicitate AEM Timisoara -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -spot_img

Ultimele articole