O asistentă ANTI-VACCIN ar fi injectat 8.600 de bătrâni doar cu o soluție salină. A primit doar 6 luni de închisoare cu suspendare!

O asistentă anti-vaccin care a injectat până la 8.600 de persoane în vârstă cu soluție salină în loc de vaccinul Covid-19 a fost lăsată în libertate.

Asistenta de la Crucea Roșie, Antje T, în vârstă de 39 de ani, a injectat mii de pacienți în vârstă la un centru de vaccinare din Germania cu ceea ce le-a spus că este vaccinul BioNTech Pfizer, dar era doar o soluție de apă sărată, notează Daily Mail.

O asistentă ANTI-VACCIN ar fi injectat 8.600 de bătrâni doar cu o soluție salină. A primit doar 6 luni de închisoare cu suspendare!

Asistenta, care a administrat vaccinurile false la centrul de vaccinare Schortens din Friesland, în nord-vestul Germaniei, a primit doar șase luni de închisoare cu suspendare.

Ea a fost găsită vinovată de șase capete de acuzare pentru agresiune intenționată de către Tribunalul districtual din Oldenburg, landul Saxonia Inferioară, la 30 noiembrie.

Antje T a injectat până la 8.600 de pacienți, care erau în principal angajați ai spitalelor, educatori și medici cu vârsta de peste 70 de ani, între 5 martie și aprilie 2021.

Poliția a declarat în fața instanței că aceasta a putut să introducă soluția salină fără să fie detectată, deoarece era responsabilă de pregătirea vaccinului și a seringilor în timpul turei sale la centrul de vaccinare.

Dar, după mai bine de o lună, ea a fost denunțată de un alt angajat care a văzut-o folosind soluția salină în loc de vaccin pe șase pacienți pe 21 aprilie 2021.

În plus, femeia de 39 de ani postase mai multe mesaje pe rețelele de socializare în care își sublinia în mod deschis opiniile sceptice cu privire la vaccinurile COVID-19.

Când a fost interogată de poliție, ea a recunoscut că a folosit soluția salină, dar spusese că a făcut-o doar pentru că a spart din greșeală o fiolă care conținea șase vaccinuri și i-a fost rușine să le spună colegilor ei.

De asemenea, ea a susținut că a fost un incident izolat, dar a fost concediată imediat după ce testele de anticorpi care au fost efectuate pe persoanele afectate au confirmat suspiciunile autorităților.

În plus, licența de a lucra ca asistentă medicală a lui Antje T. a fost revocată, potrivit presei.

În urma incidentului, autoritățile statului au îndemnat victimele fraudei să se înregistreze pentru revaccinare și au subliniat că aceasta este complet sigură.

La rândul său, Antje T a fost acuzată inițial de 15 capete de acuzare pentru agresiune intenționată la începutul procesului din noiembrie 2022, dar nouă dintre acestea au fost abandonate din cauza lipsei de probe.

Purtătorul de cuvânt al tribunalului, Torben Toelle, a declarat că procurorul a găsit dovezi că șase seringi au fost schimbate cu soluție salină, ceea ce a dus la formularea acuzațiilor, dar că se așteaptă ca acest lucru să fi fost făcut la mult mai multe.

În timpul procesului din 30 noiembrie, asistenta rușinată și-a cerut scuze în fața instanței.

În ceea ce privește postările anti-vaccin ale inculpatei pe rețelele de socializare, Toelle a adăugat: „Inculpata a împărtășit diverse teorii ale conspirației pe internet și pe rețelele de socializare.”

„Cu toate acestea, instanța nu a putut stabili cu certitudinea necesară că acest set de idei a fost motivul acțiunilor sale și că a acționat apoi pentru sabota o campanie de vaccinare.”

Verdictul poate fi atacat în termen de o săptămână.

Citeste si: Pandemia nu s-a terminat, încă: Primele vaccinuri cu noua formulă împotriva Covid-19, au ajuns în țară. Când începe vaccinarea?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

More Articles Like This