Noul Mall de la Turda, se deschide în curând. Vezi ce magazine faine au confirmat deschiderea!

Noul mall de la Turda, FunShop Park, situat în spatele magazinului Kaufland, se va deschide din 22 septembrie 2022! Informația este una indirectă, dar este certificată de unul dintre brandurile care vor avea magazin în noul mall.

Noul Mall de la Turda, se deschide în curând. Vezi ce magazine faine au confirmat deschiderea!

”Un nou magazin New Yorker te asteapta din 22.09.2022 in Funshop Park Turda si te invitam sa il descoperi!

Pentru a sarbatori impreuna noua deschidere, vom face cadou 10 vouchere de cumparaturi in valoare de 150 ron fiecare!

Tot ce trebuie sa faci pentru a te inscrie in competitie este sa ne spui cu cine ti-ai dori sa imparti acest voucher de cumparaturi!

Competitia se va incheia in data de 11.09.2022, iar castigatorii vor fi contactati de catre noi prin mesaj direct.

Te asteptam cu drag in data de 22.09.2022 la deschiderea noului magazin NEW YORKER din Funshop Park Turda!”, au transmis cei de la New Yorker, care vor avea și ei magazin în noul mall.

Până acum, dezvoltatorii au anunțat ca deschidere ”al doilea semestru al anului 2022”. Parcul este dezvoltat de polonezii de la Scallier. Pepco, KiK, Sportisimo, Penti, Elmark și Super Zoo s-ar putea afla printre retailerii din noul mall. De asemenea, s-a vorbit și despre Tedi, Hervis, Drogerie Markt (DM), Flanco, Animax, KiK și Noriel.

Noul mall al Turzii va fi amplasat în spate la Kaufland și va avea o suprafață închiriabilă de 9.082 metri pătrați, cu aproximativ 270 de locuri de parcare. Dezvoltatorul polonez intenționează să finalizeze investiția în acest an, undeva în trimestrul III sau IV. Investiția într-un parc de acest gen este estimată între 5 și 10 milioane de euro.

Scallier a pătruns pe piața din România în anul 2020 și și-a propus construirea unor parcuri comerciale în orașe mai mici, unde nu există încă suficiente spații de retail.

”Funshop Park este un nou lanț de parcuri comerciale care vor fi construite în orașe mici și mijlocii din România, având facilități compacte adaptate nevoilor comunităților locale.

Obiectivul nostru este să creăm un mediu care să se potrivească foarte bine nevoilor și așteptărilor locuitorilor orașelor mici și mijlocii din România și cerințelor lanțurilor locale și internaționale de retail.”, este prezentarea făcută pe siteul companiei, funshoppark.ro.

Citeste si: Turda va avea un MALL nou la sfârșitul anului. Au început lucrările!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

More Articles Like This