fbpx
25.3 C
București
marți, mai 30, 2023

Natty Drăgoi, tânărul decedat în accidentul din Reteag, era liderul de închinare al Bisericii Lumina din Oradea

Trebuie citit

- Publicitate -

Un tânăr de 23 de ani și-a pierdut viața, în timp ce pasagera aflată cu el în mașină, de doar 19 ani, este în stare critică. Cei doi se întorceau de la o nuntă din Suceava și amândoi făceau parte din comunitatea Bisericii Penticostale.

Familia lui Natty Drăgoi se pregătește acum de înmormântare. Tânărul va fi priveghiat luni și marți de la ora 19.00, la Capela Cimitirului Evanghelic din Suceava, urmând să fie înmormântat miercuri.

Cuvintele nu sunt niciodată suficiente să exprime dragostea și grija unui tată pentru fiul său, iubirea și constanta compasiune a mamei, sincera admirație a fratelui mai mic care se regăsește tot mai adesea în modelul celui mai mare și bucuria surorii mai mici de a vedea un adevărat bărbat în fratele ei.


Niciodată nu vom putea exprima ce a însemnat Natty în viețile noastre, dar știm cu certitudine că Dumnezeu ne-a binecuvântat cu mult mai mult decât am fi știut noi să cerem.


Natty, tu ești acum în îmbrățișarea Tatălui. Nimeni și nimic nu te mai poate despărți de profunzimea prezenței lui Dumnezeu pe care ai căutat-o cu atâta pasiune în timpul vieții tale. Tot dorul tău sincer pentru Hristos a fost împlinit astăzi, când Domnul te-a luat acasă.

Dragă Natty Dragoi, vei rămâne veșnic acel tânăr pasionat și dedicat Domnului care a slujit plin de credință și perseverență. Ne despărțim de tine cu gândul revederii în ceruri, unde vom cânta din nou fericiți și răscumpărați. Pe curând fratioare“, este mesajul transmis de către fratele său.

Natyy era cel mai mare fiu al familiei Drăgoi.  Părinții îndurerați mai au doi copii, un băiat și o fată.

Tânărul de 23 de ani era foarte implicat în acțiuni caritabile, care aveau în prim plan credința în Dumnezeu și apropierea oamenilor de acesta.

Din păcate, chiar avântul tinereții și dorința de a face cât mai multe i-au adus sfârșitul tragic și mult prea timpuriu.

Tânărul era student la Oradea, iar în weekend venise acasă, la Suceava, împreună cu prietena sa. Tinerii din cultul neoprotestant de la Suceava au avut o întâlnire sâmbătă, iar seara tânărul s-a urcat în mașină pentru a ajunge la Oradea duminică dimineață. Părinții l-ar fi sfătuit pe acesta să nu plece la drum pentru că este obosit, însă tânărul le-a spus că trebuie să fie neapărat la Oradea duminică dimineață.

*

Gest frumos și emoționant în același timp făcut de familia lui Natty Drăgoi, tânărul mort la numai 23 de ani într-un accident petrecut pe raza județului Bistrița-Năsăud.

Având în vedere cât de cunoscut și de apreciat era acesta, atât la Suceava, cât și la Oradea, mama acestuia a făcut un apel către toți cei care ar vrea să vină la căpătâiul acestuia cu o coroană de flori și alte simboluri de acest gen.

”Deși florile sunt oferite de obicei ca semn de dragoste și apreciere, știm că pe Natty Drăgoi l-ar fi bucurat altceva…. În inima lui ardea dorința de a organiza în această vară o tabără pentru copiii din zonele defavorizate, prin care aceștia să se simtă iubiți și să Îl cunoască pe Dumnezeu.

Pe cei care ați fi dorit să îl omagiați aducându-i o coroană, vă rugăm să donați banii în sprijinul copiilor în contul următor:

RO15RNCB0234053306890001. Beneficiar: Mihaela Drăgoi

Vă suntem recunoscători că în acest fel ne ajutați să împlinim dorința lui și să păstrăm amintirea lui vie în inimile tuturor celor implicați”, este mesajul transmis de mama sa, Mihaela Drăgoi.

*

Pe DN 17, care leagă Suceava de Ardeal, pe raza județului Bistrița-Năsăud, la Reteag, la ora 3.40 din noapte, s-a produs cumplita tragedie.

Autoturismul condus de tânărul de 23 de ani a părăsit partea carosabilă şi s-a izbit violent de un podeţ, răsturnându-se. Oboseala la volan este după toate probabilitățile cauza accidentului.  

”În urma intervenţiei echipajelor medicale, s-a constatat din păcate decesul şoferului şi rănirea gravă a unei pasagere de 19 ani, din Oradea”, a transmis IPJ Bistrița-Năsăud.  

Fata de 19 ani, prietena lui Natty, se află în stare gravă.

Tânărul de 23 de ani , a scris cotidianul Bihor Online. Așadar, era un lider pentru comunitatea religioasă din care făcea parte și la Oradea.

Tânărul absolvise Liceul Teoretic Filadelfia în anul 2017.

Natty Drăgoi este depus la Capela Cimitirului Evanghelic Suceava și va fi înmormântat la Suceava miercuri, de la ora 13.00. 


- Publicitate -spot_img
- Publicitate -
- Publicitate AEM Timisoara -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -spot_img

Ultimele articole