Ministrul Marius Budăi, după tensiunile apărute în coaliţie: „Nu era o promisiune față de cetățeni, aceasta este gândirea PSD pe care o prezentăm în coaliție”

0
310

Ca urmare a tensiunilor apărute în coaliția de guvernare, după ce a anunţat o serie de majorări,  Ministrul Muncii, Marius Budăi, a venit joi cu noi precizări şi a subliniat că majorarea salariilor și pensiilor reprezintă „propuneri” şi nu promisiuni.

„Am avut acordul conducerii PSD care m-a însărcinat să prezint aceste măsuri”

„Eu sunt ministrul Muncii, al celor care muncesc în Romania, al celor care au muncit în România şi nu mi se pare corect ca într-o ţară civilizată cei care au muncit şi cei care muncesc să se zbată în sărăcie. Eu am avut acordul conducerii PSD care m-a însărcinat să prezint aceste măsuri pe care le vom prezenta către coaliție spre analiză. Suntem în discuții cu Banca Mondială, cu Comisia europeană, lucrăm, avem jaloane de îndeplinit, până acum Ministerul Muncii și-a îndeplinit toate jaloanele și așa vom face și în continuare. Noi am spus că ținem la aceste măsuri și că sperăm prin dialog în coaliție să ajungem la varianta cea mai corectă și cea mai sustenabilă pentru cetățenii români. Nu era o promisiune față de cetățeni, am început conferința spunând că aceasta este gândirea PSD pe care o prezentăm în coaliție. Aceste propuneri ale PSD sunt însoțite de analize și de cifre pe care le vom pune pe masa coaliției”, a precizat Ministrul Muncii.

Întrebat dacă se teme de remaniere, Marius Budăi a răspuns: „nu este vorba despre remanierea mea, e vorba despre cetățenii români”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.