Măsuri de sprijinire și promovare a exportului susținute de Guvernul României

 

Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat și Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București organizează marți, 25 iulie, ora 10:00 în Aula Carol I de la etajul II al Palatului CCIB din Strada Ion Ghica nr. 4, sector 3, conferința

„Măsuri de sprijinire și promovare a exportului susținute de Guvernul României. Lansarea Programului de susținere a internaționalizării operatorilor economici români, cu finanțare de la bugetul de stat, pentru perioada 2017-2020”.

Conferința, moderată de dl. Sorin Dimitriu, președintele CCIB, va fi susținută de dl. Harry Ilan Laufer, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat și secretarul de stat în Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antrepenoriat, dl. Sterică Fudulea, co-președinte al Consiliului de Export.

Acest eveniment  se adresează atât comunității de business interesată să acceseze programele de internaționalizare și promovare a exportului, susținute de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, cât și societății civile, partener constant în dialogul stat-beneficiari ai strategiilor, programelor și proiectelor implementate de Guvernul României.

Cu această ocazie va fi lansat Programul de susținere a internaționalizării companiilor românești și se va prezenta Programul de Promovare al Exportului 2017-2018, privind participarea la târguri și expoziții internaționale sub pavilion național, precum și la misiuni economice, măsuri ale Programului de Guvernare 2017-2020, aflate în responsabilitatea Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

More Articles Like This