Mașinile de lux ale fraților Tate ar putea ajunge în posesia Poliției Rutiere Române. Agenții vor urmări vitezomanii cu Ferrari-ul lui Andrew Tate!

15 mașini de lux, ceasuri rare și teancuri de bani. Este averea de peste 3 milioane de euro a fraților Tate, pe care anchetatorii au pus sechestru. Bolizii au fost deja duși în parcarea statului, iar aceștia ar putea să fie vânduți sau chiar folosiți de instituții publice, scrie digi24.ro

Mașinile de lux ale fraților Tate ar putea ajunge în posesia Poliției Rutiere Române. Agenții vor urmări vitezomanii cu Ferrari-ul lui Andrew Tate!

Cele 15 mașini de lux ar putea să fie scoase la licitație, însă pentru acest lucru, este nevoie de acordul proprietarilor. Dacă frații Tate consideră că nu au suficienți bani încât să acopere prejudiciul, atunci pot să ceară ca bolizii lor să fie vânduți.

Statul trebuie să păstreze însă acești bani până la finalul procesului, iar dacă Andrew și Tristan Tate scapă de acuzații atunci vor primi banii înapoi. Dacă cei doi inculpați nu sunt de acord cu licitația, atunci mașinile vor rămâne în parcarea statului, până când frații Tate primesc o decizie defnitivă.

Procesul poate să dureze însă ani, iar în tot acest timp mașinile s-ar devaloriza. Chiar la începutul acestui an, ANAF a scos la licitație mașini confiscate de la infractori. Unele dintre ele sunt foarte vechi, fabricate acum 19 ani și sunt vândute la prețuri extrem de mici.

Există și posibilitatea ca mașinile de lux ale fraților Tate să ajungă direct în patrimoniul statului, prin confiscare directă. Practic, ele o să fie folosite de instituții publice. Având în vedere că este vorba despre autoturisme foarte puternice, unele dintre ele ar putea să ajungă chiar la Poliția Rutieră.

Agenții ar urmări vitezomani cu Ferrari-ul lui Andrew Tate. Asta se întâmplă acum și cu un Porsche al unui traficant de droguri. După ce mașina a fost confiscată însă, angajații statului au descoperit că în portbagaj încă erau zeci de kilograme de stupefiante.

Citeste si: Condiții „de lux” pentru frații Tate în închisoarea din România. Au rămas șocați…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

More Articles Like This