Lucrări de asfaltare pe drumul județean Râșca – Beliș, Cluj

Consiliul Judeţean Cluj anunţă cetăţenii din zonă, participanţii la trafic şi turiştii că pe drumul judeţean DJ 103K Râșca – Beliș se află în plină desfășurare lucrări de întreţinere constând în aşternere de covor asfaltic.

Sunt lucrări extrem de necesare și utile care vizează un drum strategic din punct de vedere turistic, o alternativă mult mai rapidă și mai convenabilă spre zona montană și turistică Fântânele – Beliș comparativ cu cea oferită de drumul național DN1 pe relația Cluj Napoca – Huedin – Beliș” a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe.

Astfel, este vizată asfaltarea sectorului de drum Râşca – Beliş, de la kilometrul 27+955 până la kilometrul 35+155, pe o lungime de 7,2 de kilometri, după ce, în prealabil, au fost executate lucrări pregătitoare precum burdușiri, plombări, tăieri de acostamente, etc. Până în acest moment a fost deja finalizat un sector de drum în lungime de aproximativ 2 kilometri. În completarea lucrărilor de asfaltare, pe acest sector de drum urmează a fi realizate și alte operațiuni de întreținere constând în acostamente și șanțuri.

Îmbunătățirea infrastructurii rutiere a acestui sector de drum vine și în întâmpinarea solicitărilor locuitorilor din zonă şi a miilor de credincioși ortodocși care, în data de 14 octombrie, participă, an de an, la pelerinajul de la Mănăstirea Râşca Transilvană şi la slujba prilejuită de sărbătoarea Sfintei Cuvioase Parascheva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

More Articles Like This