fbpx
0.6 C
București
duminică, ianuarie 29, 2023

Lidl și Kaufland anulează un serviciu GRATUIT pentru clienți, din 12 septembrie

Trebuie citit

- Publicitate -

Criză gaze Germania –  Serviciul pentru încărcarea mașinilor electrice la Lidl și Kauflandanulat. Multă vreme, clienții Lidl și Kaufland și-au putut încărca gratuit mașinile electrice în timpul cumpărăturilor. Acest serviciu se va încheia pe 12 septembrie.

Lidl și Kaufland anulează serviciul GRATUIT de reîncărcare a mașinilor electrice

Până acum, clienții Lidl și Kaufland își puteau încărca gratuit mașinile electrice în timpul cumpărăturilor, lăsându-le în locurile desemnate din parcare. Dar asta va fi istorie din 12 septembrie. Serviciul nu va mai fi gratuit. Odată cu intrarea în vigoare a noilor reglementări, kilowatt-oră la stația de încărcare va costa între 29 și 65 de cenți, transmite Spiegel.

Lidl și Kaufland anulează serviciul gratuit pentru încărcarea mașinilor

Magazinele Lidl și Kaufland, care aparțin grupului Schwarz , vor introduce o taxă pentru electricitate începând cu 12 septembrie, a anunțat acum grupul. Grupul de companii va introduce „din 12 septembrie 2022, o taxă pentru energia electrică verde depozitată”, se spune. Fiecare kilowatt oră la punctele de încărcare AC cu o capacitate de încărcare de până la 43 kilowați costă apoi 0,29 euro pe kilowatt oră, la punctele de încărcare DC cu o capacitate de încărcare de până la 149 kilowați este de 0,48 euro pe kilowatt oră. 

În locații individuale, mașina electrică poate fi încărcată cu 150 de kilowați sau mai mult pentru 0,65 euro. Sfârșitul încărcării gratuite este pentru a asigura extinderea și întreținerea în continuare a stației de încărcare electronică.

Lidl și Kaufland deservesc în prezent aproximativ 1.300 de puncte de încărcare. Boom-ul mașinilor electrice se observă clar la aceste stații, informează Grupul Schwanz. În 2020, în medie, patru mașini electrice pe zi și-au încărcat bateriile la stația de încărcare electronică din Lidl și nouă mașini în Kaufland. În 2021, acest număr s-a dublat în ambele divizii de retail.

Citeste si: Lidl și Kaufland anulează un serviciu GRATUIT pentru clienți, din 12 septembrie

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -
- Publicitate AEM Timisoara -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -spot_img

Ultimele articole