La (furat de) Cireșe!

Sâmbătă, 27 mai a.c., în jurul orei 08.00, poliţiştii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea au depistat în flagrant cinci persoane de 58, 27, 17, 27 şi 26 de ani, din localităţile bihorene Oşorehi, Lăzăreni şi din municipiul Oradea, bănuite de comiterea infracţiunii de furt.

Cei în cauză sunt bănuiţi de poliţiştii orădeni că tocmai ar fi pătruns într-o livadă de pe dealurile municipiului Oradea şi ar fi sustras 42 kg. de cireşe.

Fructele sustrase au fost recuperate de poliţiştii orădeni şi restituite proprietarului.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă pentru documentarea întregii eventuale activităţi infracţionale a celor în cauză.

De asemenea, duminică, 28 mai a.c., poliţiştii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea au depistat în flagrant un tânăr 23 de ani, din municipiul Oradea, bănuit că tocmai ar fi pătruns în grădina unui orădean şi ar fi sustras cinci kg. de cireșe.

Şi în acest caz prejudiciul a fost recuperat de poliţiştii orădeni, iar cercetările continuă pentru documentarea întregii eventuale activităţi infracţionale a celui în cauză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

More Articles Like This