La Cluj se închid spitale, însă se modernizează piețe și se ridică statui ale unor înalte fețe bisericești!

Primarul Emil Boc a anunțat că reabilitarea Pieței Mihai Viteazu va fi realizată în 2018, pentru întâmpinarea centenarului Marii Uniri.

Am trecut la activitatea de reabilitare a statuii lui Mihai Viteazu și de reabilitare a pieței. Am tot așteptat să fie finalizat procesul privind parkingul subteran, dar s-a prelungit și nu mai putem aștepta pentru că anul viitor sărbătorim Marea Unire. 

De asemenea, vom amplasa în Cluj-Napoca o statuie a cardinalului Iuliu Hossu, cel care a citit proclamația de unire a Transilvaniei cu Regatul României. În plus, am vorbit și cum Mitropolia Clujului și com amplasa și o statuie a mitropolitului Bartolomeu Anania, undeva lângă catedrală”, a explicat primarul Emil Boc, la o emisiune de radio.

Din păcate pentru autorități însă, marea majoritate a clujenilor consideră că există alte priorități, mult mai importante, pentru municipiu, cum ar fi salvarea de la faliment a Spitalului Clinic de Urologie și accelerarea construcției Spitalului de Urgență.

Redăm mai jos câteva comentarii postate pe rețelele de socializare.

,,Sunt alte lucruri mai importante de facut!Spitalul de urgente ,sa nu stai la coada cu capul spart ,10 ceasuri !”

,,Spitalul clinic de urologie este in mare impas, medici care salveaza vieti nu au primit salariile si voi vreti sa faceti statui „

,,Fix statuile astea ne lipseau din fericire! Altceva chiar n-avem la ce să folosim banii comunității!”

,,Reabilitati spitalele.Nu avem nevoie de fețe bisericești.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

More Articles Like This