JUMBO vine în sfârșit și la Cluj. Vezi unde va fi cel mai probabil locația magazinului!

0
7997

Pe locul pieței de vânzări auto din localitatea Luna de Sus, comuna Florești, va fi ridicat un mall pe o suprafață de 81.000 de metri pătrați.

JUMBO vine în sfârșit și la Cluj. Vezi unde va fi cel mai probabil locația magazinului!

În acest spațiu urmează să se instaleze două hypermarketuri, potrivit surselor media9.ro.

Unul dintre acestea este hypermarketul grecesc Jumbo, axat în principal pe vânzarea de jucării la prețuri accesibile, potrivit sursei citate.

În prezent, Jumbo operează 16 hipermarketuri în România, dintre care 4 în București-Ilfov și câte unul în orașele Timișoara, Oradea, Arad, Ploiești, Pitești, Constanța, Suceava, Bacău, Brăila, Brașov, Craiova și Sibiu, ultimele două deschide în a doua parte a anului trecut.

Pe locul târgului auto de la ieșire din Florești spre Gilău, aflat pe raza localității Luna de Sus, va fi ridicată o clădire cu funcțiuni mixte: comerciale, depozitare, producție, servicii, etc.

Proiectantul a răspuns: „Nu va fi chiar un mall pentru că nu e vorba de 40 de magazine. Vor fi doar câteva mai mari. Va fi un fel de mini mall. Un retail mall”.

Având denumirea de „Elaborare PUZ pentru demolare construcții existente și construire spațiu S+P+2E cu destinație depozitare, producție, servicii și comercial, produse alimentare și nealimentare, spații birouri și administrație, sistematizare verticală, amenajări exterioare accesuri și parcaje, amplasare post trafo, organizare de șantier, amplasare totem și panouri publicitare, împrejmuire și operațiuni cadastrale”, proiectul a intrat în ședința, de joi, a Comisiei Tehnice de Amenajare a Teritoriului și de Urbanism (C.T.A.T.U) a județului Cluj.

Citeste si: Târgul de mașini din Florești va dispărea! Un nou MALL răsare în comună, pe locul târgului de mașini

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.