fbpx
11.4 C
București
duminică, aprilie 2, 2023

Joi dimineața se deschide noul Mall din Turda. Turdenii sunt supărați însă că nu au KFC sau McDonalds

Trebuie citit

- Publicitate -

Joi pe 22 septembrie se deschide la Turda noul mall, FunShop Park, o investiție a grupului polonez Scallier.

Majoritatea magazinelor au anunțat că au oferte cu ocazia deschiderii noului mall din Turda. Este vorba despre Hervis, Flanco, Kik, CCC și New Yorker, scrie turdanews.net.

Turdenii însă regretă că nu vor avea și McDonalds sau KFC. Pentru acest lucru însă vor merge tot la Cluj Napoca la food-courturile mall-urilor Iulius sau Vivo.

Noul mall al Turzii este amplasat în spate la Kaufland și are o suprafață închiriabilă de 9.082 mp, cu 270 de locuri de parcare.

Joi dimineața se deschide noul Mall din Turda. Turdenii sunt supărați însă că nu au KFC sau McDonalds

Printre retailerii care se vor regăsi în mod cert în spațiile comerciale, se află: HalfPrice, Hervis, Tedi, KiK, CCC, Takko, Flanco, Noriel, New Yorker. De asemenea, s-a mai vorbit de Drogerie Markt (DM), Animax, Pepco, Penti, Elmax, Sportisimo și SuperZoo. majoritatea comercianților vor avea diverse promoții cu ocazia deschiderii noului mall.

”Funshop Park este un nou lanț de parcuri comerciale care vor fi construite în orașe mici și mijlocii din România, având facilități compacte adaptate nevoilor comunităților locale.

Obiectivul nostru este să creăm un mediu care să se potrivească foarte bine nevoilor și așteptărilor locuitorilor orașelor mici și mijlocii din România și cerințelor lanțurilor locale și internaționale de retail.”, este prezentarea făcută pe siteul companiei, funshoppark.ro.

Citeste si: Noul Mall de la Turda, se deschide în curând. Vezi ce magazine faine au confirmat deschiderea!

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -
- Publicitate AEM Timisoara -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -spot_img

Ultimele articole