IT-iștii clujeni premiați la Transilvania Tech Industry Awards

Aseară, a avut loc la cluj Napoca, Gala Transilvania Tech Industry Awards, un eveniment anual prin care se oferă recunoaștere companiilor din comunitatea clujeană și transilvăneană, pentru eforturile lor de implementare a soluțiilor digitale.

,,În calitate de Primar al municipiului am transmis un mesaj de apreciere și respect pentru ceea ce aceste companii – și comunitatea IT&C în ansamblu – au realizat și continuă să facă pentru dezvoltarea Clujului. Firmele care activează la Cluj-Napoca în această industrie au asigurat în ultimii ani și continuă să ofere multe locuri de muncă bine plătite, pentru clujeni de toate vârstele.
În același timp, repet, în aceste vremuri de dezvoltare tehnologică accelerată trebuie „să ne mișcăm foarte repede numai pentru a sta în același loc” (o metaforă ce mi-a rămas în minte din clasica poveste a lui Lewis Carroll). De aceea, municipalitatea clujeană își menține angajamentul de a fi alături de comunitatea de IT, de a oferi susținere prin politici publice deschise și orientate către viitor și de a fi receptivi la inițiativele inovatoare de a utiliza tehnologia pentru creșterea calității vieții tuturor cetățenilor acestui oraș.

Am avut plăcerea de a acorda Premiul special al juriului companiei NTT DATA Romania, pentru implicarea în comunitate. Mai multe despre câștigători și alte informații sunt disponibile pe pagina Gala Transilvania Tech Industry Awards.” Emil Boc, Primarul Clujului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

More Articles Like This