Invictus Team România pleacă la Toronto

Echipa care va reprezenta România la Invictus Games Toronto 2017 va pleca joi, 21 septembrie, către Canada. Avionul va decola în jurul orei 9.30 de pe Aeroportul Internațional ”Henri Coandă”.

Jurnaliștii care doresc să asiste la ceremonia de plecare vor fi așteptați la intrarea în Baza 90 Transport Aerian “Comandor aviator Gheorghe Bănciulescu” din Otopeni, începând cu ora 07.00, iar accesul se va face pe baza actului de identitate şi a legitimaţiei de presă. Intrarea în bază se va face urmând traseul DN1 – strada 23 August (Otopeni) – strada I.C. Brătianu (Otopeni).

Deoarece încercăm să asigurăm accesul presei pe platforma unde este aeronava (Aeroportul Internațional ”Henri Coandă”), rugăm reprezentanţii mass-media să trimită datele de identificare pentru acreditare, inclusiv o fotografie tip legitimație, până miercuri, 20 septembrie, ora 14.00, pe adresa de e-mail presamapn@mapn.ro. Persoană de contact pentru detalii suplimentare căpitanul Gabriel Ion, telefon 0747.989.754.

* * *

România va fi reprezentată la Toronto de 15 militari răniţi sportivi, care vor participa la șase discipline sportive individuale – tir cu arcul, atletism, canotaj în sală la simulator, haltere, ciclism şi înot. La acestea se adaugă, ca sport de echipă, volei din poziţia şezând.

Participarea delegaţiei României la aceste jocuri arată valorile specifice militarilor români: spiritul de învingător, coeziunea luptătorilor şi solidaritatea umană.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

More Articles Like This