Începe sezonul … furtului de gaze naturale!

Poliţiştii din Mureş au înregistrat 14 dosare penale pentru săvârşirea de infracţiuni prevăzute de Legea nr. 123/2012 a energiei electrice şi a gazelor naturale.

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii economice, cu sprijinul celor de la Poliţia Municipiului Tg. Mureş şi de la Secţia de Poliţie Rurală Miercurea Nirajului, au desfăşurat o acţiune de prevenire şi combatere a furtului de gaze naturale.

Pe parcursul acţiunii, cu sprijinul personalului specializat E-on, au fost efectuate verificări la 14 consumatori de gaze naturale, dintre care 6 persoane juridice.

În urma acţiunii, în toate punctele de consum au fost identificate contoare asupra cărora au fost efectuate intervenţii neautorizate asupra sistemului de contorizare, intervenţii care au condus la diminuarea cantităţii de gaz natural facturat.

Cercetările sunt continuate de poliţişti pentru săvârşirea de infracţiunii de deteriorare, modificare fără drept sau blocare a echipamentului de măsurare a consumului de gaze naturale furnizate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

More Articles Like This