fbpx
1 C
București
duminică, februarie 5, 2023

Începe reabilitarea termică a blocurilor din Florești, prin PNRR

Trebuie citit

- Publicitate -

Bogdan Pivariu, primarul comunei Florești, a semnat marți, la sediul Ministerului Lucrărilor Publice și Administrației, contractul de finanțare pentru reabilitarea termică a 9 blocuri de locuințe. Lucrările se vor face cu bani europeni, în cadrul PNRR, scrie cluj24.ro

„Proiectul a fost acceptat la finanțare prin PNRR-Componenta 5, și primul pas concret a fost făcut astăzi”, a anunțat Bogdan Pivariu pe pagina de Facebook, care a precizat că acestea sunt doar primele blocuri de locuințe care vor fi reabilitate termic.

Începe reabilitarea termică a blocurilor din Florești, prin PNRR

Bogdan Pivariu a mai spus că speră ca perioada de proiectare și întocmire a documentației tehnice să se deruleze eficient. Dacă nu vor fi probleme, lucrările vor fi scoase la licitație la începutul anului viitor.

Cele 9 blocuri de locuințe care vor beneficia de lucrări de renovare care să asigure eficientizarea energetică sunt situate pe strada Gheorghe Doja. Pe lângă termoizolare, lucrările prevăd și refacerea sistemelor de colectare a apelor pluviale, schimbarea ferestrelor, dar și montarea de panouri fotovoltaice și corpuri de iluminat cu tehnologie led.

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -
- Publicitate AEM Timisoara -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -spot_img

Ultimele articole