Începe ,,Litoralul pentru toți” 2017. Prinde și tu cele mai bune oferte!

Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) lansează programul “Litoralul pentru toţi”, în perioada 28 august – 1 octombrie 2017.

Programul special „Litoralul pentru Toţi” a fost lansat acum 16 ani şi potrivit unui comunicat al FPTR prezintă acelaşi interes din partea turiştilor.

“Pentru a veni în sprijinul turiştilor, lansarea acestei ediţii beneficiază de aceleaşi tarife ale ediţiei de primăvară 2017, nemodificate în ultimii 6 ani. Ţinând cont de locurile puse la dispoziţie, până acum de hotelieri, cel puţin 4000 de turişti vor putea beneficia de vacanţe pe litoral, la tarife reduse. Prin programul special “Litoralul pentru toţi” pot fi achiziţionate sejururi la tarife cu până la 75% mai mici faţă de cele din vârf de sezon”, se arată în comunicatul FPTR.

Cele mai mici preţuri pentru staţiunea Mamaia pornesc de la 200 de lei.

Până acum s-au înscris oficial, în acest program, doar 8 hoteluri, care pun la dispoziţie un număr de 800 de locuri pe serie.

“Cu toate acestea, numărul turiştilor care vor beneficia de vacanţe pe litoral la tarife reduse va fi mult mai mare, deoarece multe hoteluri nu s-au înscris încă oficial în program, datorită numărului mare de rezervări de la finalul lunii august. Detaliile privind hotelurile incluse în acest program se găsesc pe site-ul www.fptr.ro”, se mai arată în comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

More Articles Like This