fbpx
0.6 C
București
duminică, ianuarie 29, 2023

INCENDIU la o casă din Viișoara, Cluj

Trebuie citit

- Publicitate -

Pompierii Detașamentului din Turda au fost solicitați noaptea trecută să stingă un incendiu izbucnit la o casă din Viișoara, Cluj. Focul a pornit cel mai probabil de la un coș de fum, neizolat corespunzător.

INCENDIU la o casă din Viișoara, Cluj

„Pompierii turdeni au fost solicitați noaptea trecută să stingă un incendiu care a produs pagube la o casă din localitatea Viișoara. 

Apelul de urgență a venit la ora 01:46, iar incendiul se manifesta pe anumite părți din pod, acoperiș și izolație exterioară, fără degajări mari de fum. Până la sosirea forțelor noastre, proprietarii au intervenit cu mijloace proprii. Ulterior, intervenția promptă a făcut ca flăcările să nu se extindă. Incendiul a afectat 3 metri liniari de grindă, 2 mp din acoperiș și aproximativ 2 mp din izolația exterioară. Nu au existat persoane care să solicite sprijin medical, la misiune luând parte două autospeciale cu apă și spumă. Forțele s-au întors la bază după aproximativ o oră. 

Cel mai probabil, incendiul a pornit de la un coș de fum izolat necorespunzător față de materialele combustibile”, a transmis ISU Cluj.

De asemenea, Pompierii clujeni au intervenit, sâmbătă după amiază, la stingerea unui incendiu ce a cuprins podul unei case din comuna Căianu. Din fericire, nu au existat victime.

„Pompierii din cadrul Detașamentului Dej intervin, prin punctul de lucru Mociu, la un incendiu care a cuprins podul unei case din localitatea Bărăi, comuna Căianu. Incendiul este localizat, se lucrează pentru lichidare. Nu sunt persoane care să solicite sprijin medical”, a transmis ISU Cluj.

Citeste si: Planul Roșu: INCENDIU la un spital de copii din țară. Aparatul RMN a luat foc!

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -
- Publicitate AEM Timisoara -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -spot_img

Ultimele articole