Hoțul de locuințe din Câmpia Turzii și-a primit sentința

0
334

În urma reţinerii bărbatului în vârstă de 36 de ani, din Câmpia Turzii, ieri, 22 iunie a.c., judecătorul de drepturi şi libertăţi a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

Vă  reamintim că  Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii au reţinut pentru 24 de ore un bărbat cercetat pentru comiterea unei tentative de furt din locuinţă.   

 La data de 17 iunie a.c., în jurul orei 23:00, un bărbat a pătruns prin efracţie în locuinţa persoanei vătămate, din Câmpia Turzii, de unde a sustras mai multe bunuri (aparat foto, obiecte de îmbrăcăminte, etc.), pe care le-a abandonat în momentul în care a fost surprins de către proprietar, părăsind locuinţa.

În baza sesizării, poliţiştii au reuşit în scurt timp să îl identifice, stabilind că este vorba despre un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din Câmpia Turzii.

În urma depistării şi a probatoriului administrat, la data de 21 iunie a.c., cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii furt calificat în forma tentativei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.