Gospodărie din Câmpia Turzii inundată complet de râul Arieș. Pompierii și polițiștii au intervenit rapid și au salvat oamenii aflați în pericol (imagini în articol)

0
171
foto: ABC News Romania

Două persoane din Câmpia Turzii au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce gospodăria lor a fost inundate de râul Arieș, care a ieșit aseară peste dig.

Gospodărie din Câmpia Turzii inundată complet de râul Arieș. Pompierii și polițiștii au intervenit rapid și au salvat oamenii aflați în pericol

Oamenii au stat mai multe ore cu picioarele în apă, încercând să-și salveze animalele și ot ce au mai putut din bunurile materiale. Aceștia au fost transportați de către un echipaj de Ambulanță la Spitalul Municipal din Câmpia Turzii. pentru investigații și eventual tratament.

O familie din zona cartierului Sâncrai din Câmpia Turzii a fost salvată de pompierii de la SVSU și de către polițiștii locali, după ce Arieșul și-a ieșit din matcă și le-a inundat gospodăria.

”Echipele SVSU Câmpia Turzii și Poliția Locală Câmpia Turzii au avut o intervenție de succes, reușind să scoată din apă atât persoanele care erau sinistrate, cât și animalele din gospodăria acestora.”, a precizat Refleqt Media.

Din fericire, mare parte din agoniseala lor de o viață ar putea fi recuperată, în urma intervenției eficiente a pompierilor și a polițiștilor locali.

foto: ABC News Romania
foto: ABC News Romania
foto: ABC News Romania
foto: ABC News Romania

Citeste si: Copil lovit de mașină, pe trecere, la Turda. Șoferul e din Câmpia Turzii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.