fbpx
3.6 C
București
marți, ianuarie 31, 2023

Gest disperat al unei mame din Cluj. Ți se rupe sufletul: ,,Am 16 lei toți banii și trebuie să ajung cu băiatul la spital de urgență!”

Trebuie citit

- Publicitate -

Un taximetrist din Cluj a făcut un gest admirabil față de o mamă care trebuia să ajungă, de urgență, cu băiețelul ei la spital. Mămica i-a transmis printr-un mesaj faptul că are doar 16 lei la ea. Gestul făcut de șofer a înduioșat pe toată lumea! Iată detaliile mai jos, în articol.

Gest disperat al unei mame din Cluj. Ți se rupe sufletul: ,,Am 16 lei toți banii și trebuie să ajung cu băiatul la spital de urgență!”

Avea doar 16 lei la ea și trebuia să ajungă, de urgență, cu cel mic la spital. O femeie din Cluj a rugat un taximetrist să o ducă la unitatea medicală, însoțită de fiul ei, însă, i-a spus dinainte că nu are toți banii pentru cursă. Micuțul ei, bolnav fiind, avea nevoie de îngrijiri medicale cât mai repede. A purtat o conversație cu taximetristul din Cluj și a rămas impresionată de gestul pe care l-a făcut față de ea și copilul ei.

Taximetristul din Cluj a făcut un gest admirabil față de o mamă și copilul ei

Taximetristul din Cluj nu a stat foarte mult pe gânduri și i-a răspuns la mesaje. I-a spus acesteia că nu trebuie să își facă griji de bani, pentru că îi va duce gratuit la spital. Pe rețelele de socializare, într-un grup, a apărut și conversația dintre cei doi.

Femeia i-a dat prima mesaj: „Bună ziua. Am 16 lei toți banii și trebuie să ajung cu băiatul la spital de urgență. Credeți că-mi ajung banii?”.

Taximetristul din Cluj i-a răspuns imediat: „Sărut mâna. Nu e nevoie de bani. Așteptați 2 minute, vă rog, că ajung imediat”.

Gestul bărbatului a impresionat. Un șofer a notat și un mesaj: „Respect! Gest lăudabil făcut de un taximetrist din Cluj. O mamă avea nevoie de un transport până la UPU Cluj, dar avea doar 16 RON în buzunar, cursa probabil valorând mult mai mult. Șoferul de taxi a refuzat banii și a transportat gratis mămica până la destinație. Ne bucură enorm că altruismul și omenia care caracteriza acest neam nu este pe cale de dispariție. Cu astfel de oameni, România mai are o șansă”.

Citeste si: Finanțare prin PNRR pentru dotarea Spitalului de Recuperare Cluj

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -
- Publicitate AEM Timisoara -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -spot_img

Ultimele articole