Gala Excelenţei clujene în educaţie 2017 reunește 500 de elevi și profesori excepționali

În jur de 500 de elevi şi profesori, care au  obținut rezultate deosebite la olimpiade şi concursuri naţionale şi internaţionale în anul şcolar 2016-2017 ca reprezentanți ai județului Cluj, sunt premiați în această toamnă în cadrul tradiționalei Gale a excelenței în educație. Inspectoratul Școlar Județean Cluj, alături de Consiliul Județean Cluj, organizează săptămâna viitoare două gale de premiere a olimpicilor clujeni.

 

Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj anunţă organizarea unei noi ediţii a Galei Excelenţei clujene în educaţie, unde vor fi premiaţi elevii şi profesorii care au obţinut rezultate deosebite la olimpiade şi concursuri şcolare.  Premierea olimpicilor este și în acest an posibilă datorită colaborării cu Consiliul Judeţean Cluj care a alocat proiectului 250.000 de lei,  fondurile necesare premierii în bani.

Luni, 2 octombrie 2017, are loc premierea elevilor clujeni de excepţie din domeniile teoretic și special, iar joi, 5 octombrie 2017, este planificată gala destinată elevilor de performanță din domeniul vocațional – sport și arte.

Evenimentul, deja de tradiție, își propune nu numai să stimuleze performanța școlară prin premiile financiare obținute prin colaborarea cu Consiliul Județean Cluj, ci și să transmită public un mesaj de valorizare a învățământului și în special a celor dedicați lui, care fac performanță anual.

Mulțumim și în acest an partenerilor, Casa de cultură a studenților, respectiv Universitatea Babeș-Bolyai, care au înțeles că un asemenea eveniment are nevoie de un spațiu elegant de desfășurare și au pus la dispoziție sălile de spectacole. Astfel, în 2 octombrie 2017, ora 16, Gala Excelenței are loc în sala mare a Casei de Cultură a Studenților Cluj-Napoca, iar în 5 octombrie 2017, ora 16, în sala Auditorium Maximum a Universității Babeș-Bolyai.

În speranța că veți alege să susțineți mediatic și de această dată  rezultatele excepţionale ale educaţiei clujene, vă aşteptăm cu drag la încă o sărbătoare a învăţământului clujean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

More Articles Like This