Forumul de afaceri Româno – Maghiar, la Cluj-Napoca

Vineri, 24 noiembrie 2017  va avea loc la Cluj-Napoca Forumul de Afaceri Româno-Ungar – aflat deja la cea de-a 5-a ediție. Evenimentul este co-organizat de către Primăria municipiului Cluj-Napoca, Consulatul General al Ungariei de la Cluj-Napoca, Consiliul Județean din Cluj, Biroul Regional al Casei Naționale de Comerț din Ungaria de la Cluj, Camera de Comerț și Industrie a Județului Cluj și Camera de Comerț și Industrie Româno-Ungară Kárpátia.

Scopul acestui eveniment este de a consolida dialogul economic între cele două țări și de a intensifica volumul schimburilor comerciale bilaterale prin asigurarea unui cadru potrivit pentru construirea unor relații profesionale între reprezentanții firmelor mici și mijlocii din România și Ungaria.

Municipiul Cluj-Napoca poate constitui un pod important între Budapesta și București din punct de vedere economic. Această poziție va fi consolidată în viitor și de proiectul unui tren de mare viteză Budapesta-Cluj-București, discutat recent la întâlnirea dintre miniștrii de externe ale celor două țări, din luna octombrie 2017.

Forumul de afaceri va începe cu o ședință plenară, care va fi urmată de două secțiuni tematice paralele în următoarele domenii: industria alimentară și economie verde. În cadrul secțiunilor paralele vor fi organizate și întâlniri B2B pentru antreprenori și  o întâlnire cu presa la ora 14.00 la sediul FSEGA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

More Articles Like This