fbpx
0.5 C
București
sâmbătă, ianuarie 28, 2023

Florin Piersic, despre hoții care i-au spart casa din Cluj. „Mi-au luat pistoalele. Bani? «Ciuciu», de unde?, că n-aveam bani nici pe mine”

Trebuie citit

- Publicitate -

Florin Piersic a făcut dezvăluiri despre hoții care i-au spart casa pe care o deține în Gura Râștii, județul Cluj-Napoca. Polițiștii i-au găsit pe hoți dar actorul le-a cerut să nu-i ancheteze.

Florin Piersic, despre hoții care i-au spart casa din Cluj. „Mi-au luat pistoalele. Bani? «Ciuciu», de unde?, că n-aveam bani nici pe mine”

„Aveam pistoalele rămase de la «Mărgelatu”». Erau de formă prin casă, ce muniție?! Într-o zi, de Paști, eram plecat în Bucovina. În loc să ia o fotografie, amintire cu mine, că mi-au spart cabana, mi-au luat pistoalele.

Bani? «Ciuciu», de unde?, că n-aveam bani nici pe mine. Într-o zi, mi le-a adus cineva, pistoalele, le-au găsit aruncate în apă, în râul de lângă. După o săptămână, două, mi i-a adus polițistul pe hoți.

Doi inși, în cătușe. «Nu-i condamnați, mă, că nu mi-au furat nimic! Dau și declarație». Și-au cerut și iertare. «Au venit din curiozitate, mi-au luat niște rahaturi de pistoale, care nu sunt bune la nimic».

Așa am făcut, cred că am procedat cel mai bine”, a mărturisit Florin Piersic, citat de fanatik.ro.

În podcastul lui Mihai Morar, sărind de la un episod la altul, dar cumva creionând forma finală a povestirii, Florin Piersic nu s-a sfiit să dezvăluie unde își ținea marile economii câștigate în carieră.

„Nu țineam banii în poșetă, în buzunar… Îi bagi în chiloți! Eu port chiloți «de damă», adică d-ăia cu elastic… Nu sunt de damă, dar sunt chiloți precum slipul de baie. Când am luat banii din America, mi-au dat numai bancnote de-o sută, i-am băgat la chiloți!”, a povestit actorul.

„Se uitau stewardesele la mine… Mergeam la toaletă, periodic, număram banii în closet. De parcă cineva putea să mi-i fure! Dar îmi plăcea să-i număr. Și-am ajuns acasă, i-am dat lui badea Simion 7.000 de dolari. Pământul e al meu, i-am zis badei Simion”, a mai spus Florin Piersic, citat de libertatea.ro.

Citeste: Florin Piersic, despre hoții care i-au spart casa din Cluj. „Mi-au luat pistoalele. Bani? «Ciuciu», de unde?, că n-aveam bani nici pe mine”

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -
- Publicitate AEM Timisoara -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -spot_img

Ultimele articole