“FII RESPONSABIL! FII PARTENERUL MEU!“- ÎN CADRUL PROGRAMULUI “SĂPTĂMÂNA ALTFEL” LA ŞCOALA GIMNAZIALĂ “MIHAI VITEAZUL” CÂMPIA TURZII

În cadrul Săptămânii Altfel la Şcoala Gimnazială “Mihai Viteazul” din Câmpia Turzii, plantarea de flori a pornit în primul rând de la dorinţa de a dezvolta comportamente responsabile, cu efecte pe termen lung, atât în rândul elevilor, cât și în rândul celorlalți participanți.

Prin astfel de actiuni, protejăm natura iar, prin aceasta, ne protejăm pe noi. Dezvoltăm creativitatea, imaginația, spiritul de echipă în rândul elevilor, întărim tipurile de relații elevi – profesori – părinți – comunitate locală. Elevii s-au dovedit a fi foarte pricepuţi, harnici, încântaţi şi implicaţi.

Activitatea de plantare a avut şi o etapă de pregătire, etapă în care am învaţat să reciclăm şi în care am stimulat potenţialul si sensibilitatea artistică a elevilor. Au vopsit cauciucuri vechi, transformându-le în decoraţiuni superbe în care au plantat ulterior flori. Cu ajutorul lor am reuşit să estetizăm spaţiul verde din curtea şcolii.

Această activitate nu ar fi fost posibilă fără sprijinul Domeniului Public Câmpia Turzii care ne-au sponsorizat cu o mulţime de flori care mai de care mai frumoase si care ne colorează nu numai curtea şcolii, ci şi sufletele. Multumim!”, a declarat doamna Geta Cărăian, profesor la Şcoala Gimnazială “Mihai Viteazul” din Câmpia Turzii.

Câmpia Turzii este a noastră, a tuturor! Fii partenerul nostru!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

More Articles Like This