fbpx
1 C
București
sâmbătă, februarie 4, 2023

Fetiță de 9 ani violată de nenumărate ori de iubitul mamei și prietenul acestuia. Mama era de față… (detalii șocante)

Trebuie citit

- Publicitate -

O fetiță din județul Alba, care are acum nouă ani, a trecut prin traume greu de imaginat: a fost violată, vreme de doi ani, chiar sub privirile mamei sale, de către iubitul femeii şi de un prieten de familie.

Fetiță de 9 ani violată de nenumărate ori de iubitul mamei și prietenul acestuia. Mama era de față… (detalii șocante)

Atât cei doi indivizi, cât şi mama copilei sunt arestați preventiv, iar fetiţa este acum în grija asistenţilor sociali. Va avea nevoie de terapie de durată, spun psihologii.

Atenţie, urmează detalii care vă pot afecta emoţional!

Femeia a locuit timp de doi ani împreună cu partenerul într-un apartament din Cluj-Napoca. Acolo s-au petrecut ororile, spun procurorilor.

Abuzurile au început de pe când fetiţa avea șapte ani, spune chiar mama copilei, care s-a dus acum la poliție și l-a reclamat pe partenerul ei. Femeia în vârstă de 32 de ani, de loc din Aiud, a luat această decizie de supărare că ar fi fost lovită de bărbat.

Localnică: Urât mama trebuia să acționeze mai repede să nu se ajungă aici și să fi renunțată la el că copilul e pe primul loc .”

Procurorii au descoperit că fata, acum în vârstă de nouă ani, a fost violată de nenumărate ori, în ultimii doi ani. Mai mult, copila ar fi fost forțată să întrețină relații sexuale și cu un alt bărbat de 35 de ani, apropiat al cuplului. În tot acest timp mama știa tot ce se petrece și chiar a fost de față la cele mai multe scene, au confirmat procurorii.

Fetița a fost audiată în prezența unui psiholog și acum se află în grija celor de la Protecția Copilului.

Elena Firu, consilier relaţii publice DGASPC Alba: „Este ocrotită cu măsură de protecție specială plaament în regim de urgență într-un centru de tip rezidențial. Este inclusă într-un program de consiliere psihologică în vederea depășirii traumei suferite.”

Imediat, cei doi bărbaţi şi mama fetiţei au fost reținuți, apoi arestaţi preventiv. Indivizii sunt cercetaţi pentru viol și rele tratamente aplicate minorului, iar femeia – pentru complicitate la viol.

Citeste si: Antrenorul Fetiţă Valentin, Şoimii Câmpia Turzii: „Sunt mulţumit de tot ce am realizat pe plan sportiv”

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -
- Publicitate AEM Timisoara -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img

Mai multe articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Publicitate -spot_img

Ultimele articole